Despre noi

Producem mobila la comanda inca din 1992. Este singul domeniu de activitate, astfel ca in cei peste 20 de ani de activitate am invatat mereu cum sa satisfacem nevoile clientilor nostri. Fie ca este vorba despre design, lux, necesitate, sau functionalitate, MIHAR poate oferi solutii competitive pentru fiecare din aceste categorii.

Conceptul de “mobila la comanda” se diferentiaza de mobila de serie intrucat se pliaza pe cerintele, nevoile si dorintele clientului. Nu de multe ori se intampla sa gasiti la marii producatori in showroom-uri piese de mobilier care sa nu corespunda ca masuri cu cerintele dvs. pentru cativa centimetri. Mobila de serie implica costuri initiale de proiectare si dezvoltare, ea devenind din ce in ce mai accesibila pe masura ce numarul de unitati produse creste.

Mobila la comanda este unica, intrucat se produce intr-un singur exemplar. Fiecare comanda reprezinta un proces tip “A-Z” intrucat exista documentare, proiectare, executie si montaj special pentru mobila dvs. De multe ori, este posibil ca acest proces sa fie mai costisitor decat mobila de serie. Noi tinem cont de detalii precum: mansarde, podele si pereti care nu sunt la acelasi nivel, tevi si conducte ale utilitatilor, centrale termice, etc.

Calitatea produselor noastre este oferita de catre atentia acordata detaliilor si executiei.